Educatia de calitate nu are pret.
Să dezlegăm tainele comunicării. Clasa a II-a. Partea 1. L2AL1 În curs de apariție.

Să dezlegăm tainele comunicării. Clasa a II-a. Partea 1. L2AL1 În curs de apariție.

18.00 lei
indisponibil momentan
Cantitate:

suna acum   

Autor: Carmen Iordăchescu, Rodica Dinescu, Daniela Stoica, Carmen Minuelscu
Cod produs: LAL1
Livrare:
Curierat rapid:
20.00 lei
Comanda telefonic: 0248.253.022; 0248.252.467

Realizată conform programei în vigoare, Să dezlegăm tainele comunicării. Clasa a II-a. Partea 1 aplică viziunea interdisciplinară integrată, cu accent pe comunicare. Lucrarea urmăreşte succesiunea temelor din noul manual de Comunicare în limba română. Clasa a II-a și este împărțită în două volume, pentru a ușura ghiozdanul școlarului.
Înţelegerea textelor literare şi aprofundarea noţiunilor învăţate se realizează prin modalităţi atractive şi antrenante: dramatizarea unor fragmente narative, dialoguri, jocuri de rol ilustrative, jocuri diverse. Totodată Clubul de lectură propune frumoase texte, de multe ori dintre cele solicitate în manual, pentru ca elevii să descopere plăcerea şi utilitatea lecturii.
Varietatea exerciţiilor şi a rubricilor incluse – pe teme familiare copiilor – îi ajută pe elevi în dobândirea competenţelor de comunicare, de receptare corectă a mesajului oral sau scris, prin folosirea precisă a cuvintelor şi exprimarea adecvată în situaţii concrete de comunicare, precum şi în redactarea unor scurte compuneri pe diverse teme.

-