Limba romana. Ghid metodic

Nu este in stoc

Lucrarea „Limba română. Ghid metodic…“ este o sinteză de psihopedagogie aplicată, un ghid didactic modern, cu idei, teze, explicaţii şi soluţii metodologice reper, rezultate ale cercetărilor ştiinţifice sau valorificând o experienţă de durată.

În carte sunt explicate noţiuni care s-au constituit în subiecte tipice date la concursurile pentru ocuparea catedrelor vacante, iar printre acestea se numără:

l metodele de învăţământ; l formele de organizare a predării-învăţării, cu toate tipurile de lecţie; l modele de planuri de lecţie variate.

De asemenea, se explică în mod concret cum se folosesc instrumentele de evaluare, în diferitele tipuri de teste, cu model de barem, şi se analizează strategii didactice eficiente, probate la clasă.

Lecţiile sunt însoţite de grafice, statistici şi scheme care ilustrază punerea în practică la catedră a metodelor prezentate, într-un limbaj specific, dar clar.

Acest ghid metodic este util tuturor cadrelor didactice, educatoare, învăţători şi profesori, în proiectarea didactică sau în pregătirea pentru examene şi concursuri.

Autor: Iosif Marcusanu, Dragos Eugen Marcusanu, Cristina-Diana Neculai

Caracteristici: format 16,5 X 23,5 cm, monocromie, ilustraţii, 208 p.

Etichete: , , , , , , , , , ,Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos

  • Categorii carti