Trambulina povestilor. Teste finale – limba romana, matematica, stiinte, geografie, istorie, educatie civica. Clasa a IV-a. TP4

Adauga in cos

10.00 RON

Parcurgand filele „Trambulinei povestilor“, elevii au posibilitatea sa se ia la intrecere, in rezolvarea diferitelor cerinte, cu personaje indragite din lecturile studiate in clasele I-IV. Lizuca, Scufita Rosie, Pinocchio, Hänsel si Gretel sunt doar cateva dintre personajele care calauzesc elevii prin lumea minunata a povestilor si pe taramul cunostintelor insusite in orele de limba romana, matematica, stiinte, geografie, istorie, educatie civica.

Concepute in maniera transdisciplinara, testele propuse ofera copiilor posibilitatea de a se obisnui cu modalitatea de evaluare din cadrul tezelor, examenelor ce-i asteapta in clasele de gimnaziu. Cu aceasta carte realizeaza un salt spre noile orizonturi ale cunoasterii pe care le vor descoperi in clasele urmatoare.

Acest auxiliar, realizat intr-o forma grafica deosebita, este util atat elevilor, cat si cadrelor didactice si parintilor.

Autor: Daniela Stoica, Rodica Dinescu, Carmen Minulescu

Caracteristici: format 16,5 X 23,5 cm, monocromie, ilustratii, 72 p.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , ,Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos

  • Categorii carti