Primii pași în scrierea creativă. Clasele 3-4. SC3-4

Adauga in cos

20.00 RON

rasfoieste

Lucrarea „Primii pași în scrierea creativă. Clasele 3-4“ se adresează tuturor copiilor, deoarece cu ajutorul ei scrierea unei compuneri devine o provocare, o competiție a ideilor.
– Cuprinde două niveluri de lucru, de la ușor la mai greu, unde se poate păși doar succesiv, ca într-un joc pe calculator:
• Ținutul Exploratorilor, primul nivel;
• Ținutul Experimentatorilor, nivelul superior.
– Într-un limbaj motivant, cu umor și pe înțelesul copiilor, autoarea prezintă o paletă variată și complexă de tehnici de scriere creativă. Cititorul este tratat ca prieten și colaborator, un mic scriitor în devenire.
– Pentru fiecare etapă sunt prezentate modele realizate de elevi talentați, premiați la concursul „Atelierul Literar“, sau povești-model scrise de autoare.
– Regulile de scriere a unei compuneri sunt percepute ca instrumente ajutătoare în realizarea poveștilor și a compozițiilor literare, integrate în laboratorul complex al creației, și nu ca simple indicații.
– Este un ajutor prețios atât la orele de Limba și literatura română, cât și în pregătirea suplimentară a elevilor cu aptitudini speciale pentru concursurile literare.
– Imaginația creatoare, originalitatea și nonconformismul, fluiditatea în expri-mare, expresivitatea literară sunt cele patru mari atribute ale unei creații literare autentice, pe care le vizează acest auxiliar original.

Autor: Florentina Stoian Cristescu

Caracteristici: format 20,5 X 26 cm, două culori, 160 p.Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos

  • Categorii carti