Limba romana. Caiet de redactare. Clasa a II-a (vechiul manual)

Nu este in stoc

Acest auxiliar a fost gandit, respectand programa in vigoare, ca o  completare a Manualului de Limba romana, orientandu-se in principal pe  dezvoltarea exprimarii scrise, in corelatie cu cititul. S-a tinut cont ca aceasta  componenta va fi urmarita si evaluata periodic de-a lungul intregii scolaritati,  incepand cu clasa a II-a, in viziunea noii Legi a invatamantului.

Elevii sunt invatati astfel sa se exprime corect si liber in diferite situatii  de comunicare (sa dezvolte raspunsuri la intrebari, sa-si spuna parerea, sa  motiveze, sa-si argumenteze ideile), sa observe realitatea si sa-si imagineze o scena, un personaj, un final, in functie de propria personalitate si sensibilitate, transpunand totul intr-un limbaj clar, bogat si expresiv.

Copiii vor dobandi deprinderea sa scrie cu usurinta texte si compuneri  frumoase si variate, ceea ce ii va ajuta sa capete incredere in fortele proprii,  pentru ca orice elev poate scrie compuneri bine structurate si frumoase, daca aplica ceea ce a invatat.

Autor: Carmen Iordachescu

Caracteristici: format 16,5X23,5 cm, monocromie, ilustratii, 112 p.

Etichete: , , , , , , ,Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos

  • Categorii carti