Evaluare sumativa. Clasa a IV-a. 100 de teste initiale, semestriale, finale. EVS4

Adauga in cos

10.00 RON

Auxiliarul didactic Evaluare sumativa. 100 de teste initiale, semestriale si finale – clasa a IV-a a fost elaborat pentru a veni in sprijinul elevilor, al cadrelor didactice si al parintilor cu seturi de teste atat pentru evaluarea initiala, cat mai ales pentru cea semestriala si cea finala (de la sfarsitul semestrului I, mijlocul semestrului al II-lea si respectiv sfarsitul anului scolar).

Cele 100 de teste sumative structurate in trei parti verifica in mod gradat nivelul cunostintelor de baza din programa scolara, dar si cunostintele avansate. Ele vin astfel si in sprijinul elevilor dornici sa participe la olimpiade si la alte concursuri scolare, la limba romana si la matematica.

Testele sumative semestriale si finale au fost alcatuite pentru toate disciplinele: Limba romana, Matematica, Stiinte ale naturii, Geografie si Istorie. Acestea ofera elevilor o oglinda fidela a nivelului real de pregatire la sfarsitul ciclului primar, indiferent de manualul alternativ folosit.

In scopul autoevaluarii, elevii pot consulta solutiile si modelele selective de rezolvare de la sfarsitul auxiliarului, in Indicatii si raspunsuri.

Astfel, acest auxiliar serveste la pregatirea cu succes a evaluarii nationale de la sfarsitul ciclului primar.

Autor: Aurelia Arghirescu, Florica Ancuta

Caracteristici: format 16,5 X 23,5 cm, monocromie, 152 p.Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos

  • Categorii carti