Fii creativ, indemanatic si gospodar. Caiet de abilitati practice si practici gospodaresti. Clasele III-IV (vechea programa) AP3-4

Adauga in cos

14.00 RON

Setul de fise din lucrarea de fata prezinta activitati cu materiale din natura, cu fire textile, activitati de prelucrare a plastilinei, a hartiei, activitati gospodaresti, in conformitate cu programa scolara in vigoare pentru Abilitati practice, clasele III-IV.

Constituind un material didactic modern si eficient, aceste fise pun la dispozitia copiilor sabloane redate in marime reala, pentru o mai rapida punere in practica a ideilor inedite care acopera o diversitate de teme. Astfel, elevii pot exersa direct tehnici precum decuparea, lipirea, plierea, teserea benzilor de hartie, cusutul, tesutul in gherghef. In plus, ei au libertatea de a colora sau decora in stil propriu fiecare obiect, putand chiar sa execute machete.

Modul de realizare a acestor idei originale trezeste curiozitatea, contribuind la dezvoltarea capacitatii creative a copiilor, a imaginatiei si indemanarii lor, ajutand in acelasi timp la formarea timpurie a simtului estetic.

Autor: Elena Cojocia

Caracteristici: format 20,5 X 26 cm, monocromie, ilustratii, 72 p.

Etichete: , , , , , , , , , ,Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos

  • Categorii carti