Evaluare sumativa. Clasa a III-a. 60 de teste initiale, semestriale, finale (vechea programa)

Nu este in stoc

Auxiliarul didactic Evaluare sumativa. 60 de teste initiale, semestriale si finale ­– clasa a III-a a fost elaborat pentru a veni in sprijinul elevilor, al cadrelor didactice si al parintilor cu seturi de teste atat pentru evaluarea initiala, cat mai ales pentru cea semestriala si cea finala (de la sfarsitul semestrului I, mijlocul semestrului al II-lea, respectiv sfarsitul anului scolar).
Testele sumative semestriale si finale sunt un mijloc obiectiv de verificare a cunostintelor dintr-un semestru sau a continuturilor dintr-un an scolar. Acestea au fost alcatuite pentru disciplinele care vor fi supuse evaluarii nationale la clasa a III-a: limba si literatura romana, matematica si stiinte ale naturii.
Cele 60 de teste sumative au la baza modelele de evaluare propuse de MECTS si sunt structurate in trei parti, fiecare continand un numar aproximativ egal de itemi, cu sarcini de lucru dispuse in mod gradat, de la simplu la complex.
In scopul autoevaluarii, elevii pot consulta solutiile si modelele selective de rezolvare de la sfarsitul auxiliarului, in Indicatii si raspunsuri.
Antrenat permanent intr-un proces corect si gradat de evaluare sistematica, micul scolar isi sporeste increderea in fortele proprii si se pregateste calm si increzator pentru a obtine rezultate bune la evaluarea nationala de la sfarsitul clasei a III-a.

Autor: Iuliana Daniela Dulica, Camelia Zoica Sima

Caracteristici: format 16,5 X 23,5 cm, monocromie, 144 p.Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos

  • Categorii carti