TRANSPORT GRATUIT PRIN POȘTA de la 3 cărți comandateCulegere de matematica. Clasa a III-a. Diaconescu (vechea programa). M3DIAC

Adauga in cos

14.00 RON

Prezenta lucrare este elaborata in conformitate cu programa analitica in vigoare, constituind un instrument eficient de aplicare a cunostintelor si de formare a deprinderilor matematice.
Fiecare capitol cuprinde exercitii si probleme gradate din punct de vedere al dificultatii, culminand cu rubrica Poti fi si tu un bun matematician! Aici sunt prezentate aplicatii utile elevilor care doresc sa se pregateasca pentru concursurile scolare.
Testele diversificate de la sfarsitul fiecarui capitol ofera invatatorilor posibilitatea sa evalueze diferentiat elevii.
Dupa testare, copiii se pot delecta rezolvand rubrica Jocuri matematice, cu probleme atractive inspirate din povesti sau descoperind regulile unor jocuri interesante. De altfel, unele probleme sunt prezentate in versuri, ceea ce stimuleaza interesul elevilor si creeaza o punte de legatura intre matematica si literatura.
Prin modalitatea atractiva in care este conceputa, aceasta culegere atrage copiii in studiul matematicii, cultivandu-le increderea in fortele proprii.

Autor: Liliana Diaconescu, Constantin Diaconescu

Caracteristici: format 16,5 X 23,5 cm, monocromie, 152 p.Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos

  • Categorii carti