Matematica. Clasa a IX-a. Culegere in sprijinul manualelor alternative

Adauga in cos

20.00 RON

Lucrarea intitulata „Matematica clasa a IX-a. Algebra • Geometrie • Trigonometrie“ este o culegere elaborata in conformitate cu programa scolara corespunzatoare ofertei educationale Trunchi comun + curriculum diferentiat.
Pe langa posibilitatea perfectionarii deprinderilor de calcul si rationament, lucrarea da posibilitatea dezvoltarii capacitatilor intelectuale de explorare/ investigare a problemelor de matematica, precum si stimularii interesului si motivatiei pentru studiul si aplicarea matematicii.
Lucrarea este alcatuita din trei parti in care gasim exercitii si probleme de algebra, de geometrie si trigonometrie, precum si raspunsuri, indicatii si solutii complete.
Culegerea este recomandata tuturor elevilor de clasa a IX-a indiferent de specializarea sau de profilul pe care il urmeaza. De asemenea, se adreseaza profesorilor de matematica, fiind un instrument auxiliar de informare stiintifica pentru lectiile curente, lectiile recapitulative sau pentru pregatirea concursurilor scolare.

Autor: Marius Burtea, Georgeta Burtea

Caracteristici: format 17 X 24 cm, monocromie, 328 p.

Etichete: , , , , , , ,Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos

  • Categorii carti