Habent sua fata libelli / Cartile isi au destinul lor

"Habent sua fata libelli" - "Cartile isi au destinul lor"

Fiecare carte este o mica piatra pusa la temelia umanitatii. Un cuvant, un desen, o propozitie, tot ceea ce ramane, peste ani, dupa noi, ne aduce mai aproape de esenta noastra - fiinte cu suflet si putere de a invata, pe noi insine si pe altii.

Noi faurim carti - transformam o idee, un manuscris, o scanteie, intr-o carte adevarata, care, odata ajunsa in mainile unui copil, va contribui la formarea unui om. Atat.

Editura Carminis, infiintata in anul 1994, are profil enciclopedic, fiind axata pe carte scolara pentru toate treptele de invatamant. Publica manuale si auxiliare scolare in colectii binecunoscute:

  • Sa dezlegam tainele textelor literare - autor Carmen Iordachescu (clasele I-VIII);
  • Matematica I-IV - autori Aurelia Arghirescu, Florica Ancuta;
  • Limba si literatura romana - autori Hadrian Soare, Gheorghe Soare (clasele IX-XII);
  • Matematica, manuale & culegeri - autori Marius Burtea, Georgeta Burtea (clasele V-XII);
  • Evaluare pentru Tezele cu subiect unic;
  • Bac si Admitere.

De asemenea, oferta editurii mai include culegeri de limbi straine, dictionare, lucrari de beletristica, eseistica, monografii, carti pentru copii si tineret, lucrari de metodica.

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, va prezentam: Oferta Editurii Carminis noiembrie 2019.

În aceasta perioada manualele editurii Carminis vor intra in procesul de achizitie demarat de catre Ministerul Educatiei Nationale şi Cercetarii Ştiintifice. De aceea, celor interesati, le punem la dispozitie pentru a fi descarcate de pe site-ul editurii manualul de matematica pentru clasa a XI-a M1manualul de matematica pentru clasa a XII-a M1 şi manualul de matematica pentru clasa a XII-a M2.

AVIZARE

Va prezentam in linkul de mai jos auxiliarele Editurii Carminis aprobate de catre Centrul National de Evaluare si Examinare in urma sesiunii noiembrie 2019.

OMEC nr. 5318 din 21.11.2019 privind aprobarea auxiliarelor dicactice

De asemenea, va prezentam in linkul de mai jos auxiliarele Editurii Carminis aprobate de catre Centrul National de Evaluare si Examinare in urma sesiunii august-septembrie 2018.

Auxiliare Editura Carminis aprobate august-septembrie 2018

Va anuntam ca auxiliarele Editurii Carminis au fost aprobate de catre Centrul National de Evaluare si Examinare in urma sesiunii de evaluare din perioada 09.10.2017 - 05.01.2018. Titlurile avizate le puteti vedea la urmatorul link, de la pozitia 1001 la 1074:

ORDIN 3022 din 08.01.2018 privind aprobarea auxiliarelor didactice din invatamântul preuniversitar - Editura CARMINIS

De asemenea, au fost avizate si auxiliarele neacceptate in prima sesiune de avizari. Le regasiti la linkul de mai jos, pozitiile 156-159:

ANUNȚ 855 din 22.02.2018 de comunicare a rezultatului in urma reluarii procesului de aprobare/avizare a auxiliarelor didactice declarate NEACCEPTATE in sesiunea 09.10.2017 - 05.01.2018 - Editura CARMINIS

Auxiliarele din sesiunea de avizari martie-aprilie 2018, aprobate prin OMEN 3530/4.04.2018, le puteti vedea la linkul de mai jos, la pozitiile 414-423:

Ordin privind aprobarea auxiliarelor didactice - sesiunea martie-aprilie 2018 - Editura CARMINIS

PROIECT DE FUZIUNE

Vezi proiect de fuziune

-