Matematică şi explorarea mediului cu Robik. Culegere. Clasa a II-a. Ediţia a doua revizuită. MEM2E

Adauga in cos

20.00 RON

Lucrarea „Matematică și explorarea mediului cu Robik. Clasa a II-a“ este concepută după programa în vigoare, vine în completarea manualului, respectând ordinea lecţiilor atât de matematică, cât şi de natură ale acestuia şi, comparativ cu ediţia anterioară a culegerii, sunt prezente exerciţii şi probleme complexe, necesare pregătirii concursurilor şcolare.
Pentru a explica noțiunile de matematică, se face referire la om și la menținerea stării lui de sănătate, la plante și animale, la pământ și univers. Astfel, conceptele și procedeele utilizate sunt mult mai bine înțelese și pot fi mai ușor asimilate de către elev. Prin variantele de rezolvare a unor probleme, elevul este încurajat să-și construiască o metodă proprie de lucru, dezvoltându-și astfel originalitatea.
Cu ajutorul evaluărilor de la sfârșitul fiecărei unități de învățare, școlarul își poate verifica și consolida cunoștințele dobândite în mod treptat și ritmic.
Exercițiile atrăgătoare și variate vizează trezirea interesului copilului pentru această disciplină, precum și dezvoltarea gândirii logice și a încrederii în sine.

Autor: Aurelia Arghirescu, Florica Ancuţă

Caracteristici: Caracteristici: format 21 X 29,7 cm, ilustratii, policromie, 112 p.Cos de cumparaturi

Nu aveti produse in cos

  • Categorii carti